ASP Dosyası Nasıl Açılır ?

12 Mart 2012 Pazartesi


ASP Dosyası Nasıl Açılır ?

Dosya Adı:Active Server PagesDosya Açıklaması:
* internet sayfasıdır. explorer bazan hata yapıp sayfayı asp olarak kaydedebilir. Eğer o sırada indirmeye çalıştığınız dosyanın türünü biliyorsanız onu yazın aksi halde dosya uzantısını HTM olarak değiştirirseniz çift tıklayıp explorer ile okuyabilirsiniz.

* Eğer bu sayfayı internetten zipli bir dosya indirmeye çalışırken elde ettiyseniz büyük ihtimalle kullandığınız indirme programına izin verilmediği için dosya yerine hata sayfasını kaydetmiş olabilir. Özellikle dosya boyutu 500 Kb gibi küçük ise bu zipli bir dosya değil hata mesajı içeren sayfadır. Uzantısını HTM yaparak okuyabilirsiniz.

* Normal kullanımda ise, ASP web sayfası tasarlayanların kullandığı bir dosya türüdür. Microsoft Frontpage ile açılıp kodlaması yapılabilir.
Aşağıda iki saatlik Türkçe ASP.NET anlatımı bulacaksınız. kendi videolarımız. orjinaldir.

Kullanılan Programlar:Görüntülemek için internet explorer, Düzenlemek için Dreameaver
Gerekli Programların adresi:www.aspindir.com/
Kaynak: Bu okuduğunuz içerik internet üzerinden derlenmiştir. Sitemizde yer alan içerikler özgün içerik değildir. Bu içerik sizin içeriğinizse iletişim seçeneklerinden bize ulaşıp atıfta bulunabilirsiniz. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Bilgi Arşivi

Hakkımızda

Bu Sayfa Üzerinde Aklınıza gelecebilecek tüm sorulara cevap arayacağız, sormak istediginiz birşey varsa iletişim kısmından yazabilirsiniz.

Takip Listemizden

İstatistikler


Sitemizde 33 kategoride toplam yazı bulunmaktadır!

Görüntülenme

back to top