Örnek İstifa Dilekçesi

21 Şubat 2012 Salı

Örnek İstifa Dilekçesi

Örnek İstifa Dilekçesini aşağıdaki örnekten inceleyebilirsiniz veya bu yazıya tıklayarak örnek dosyaları indirebilirsiniz.


İşyerinden ayrılmak isteyen çalışanların hazırlaması gereken dilekçe form örneğine sitemizden ulaşabilirsiniz.  Word dosyasına  yapıştırıp bilgilerinizin girip  çıktısını  kolayca alabileceğiniz bir sunum. Her son bir başlangıçtır unutmayın!


Tarih:____/___/_____



______________________________'ne,

____________________



__________________________________________________ __________ adresinde bulunan işyerinizde ___/___/_____ - ___/____/_____ tarihleri arasında çalışmış bulunmaktayım. Söz konusu çalışma sürem içerisinde doğan tüm kanuni ve akdi haklarımı aldım. İşyerinizden şahsi gerekçelerimle, kendi istek ve rızamla herhangi bir baskı olmadan ____/_____/______ (İhbar süresi göz önünde bulundurularak tarih yazılması uygundur.) tarihinde ayrılmak istiyorum. Gerekli işlemlerin yapılmasını arzederim.



İŞÇİNİN


SSK No


Adı ve Soyadı


Adresi


İmzası
Kaynak: Bu okuduğunuz içerik internet üzerinden derlenmiştir. Sitemizde yer alan içerikler özgün içerik değildir. Bu içerik sizin içeriğinizse iletişim seçeneklerinden bize ulaşıp atıfta bulunabilirsiniz. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Bilgi Arşivi

Hakkımızda

Bu Sayfa Üzerinde Aklınıza gelecebilecek tüm sorulara cevap arayacağız, sormak istediginiz birşey varsa iletişim kısmından yazabilirsiniz.

Takip Listemizden

İstatistikler


Sitemizde 33 kategoride toplam yazı bulunmaktadır!

Görüntülenme

back to top