Akrep-Akrep Burç Karşılaştırması

27 Aralık 2011 Salı

Akrep-Akrep O da sizin gibi olduğu için birbirinizi anlamakta hiç de zorluk çekmezsiniz. Hayatınızda sizin gibi bir Akrep varsa fazla kıskanç, baskıcı ve güç delisi olmamak, hatta her hangi bir şeyde uç noktalara gitmekten kaçınmak yerinde bir davranış olur. Aksi taktirde kötü bir son yaşanıncaya kadar bu ilişki sadece bir güç gösterisi olacaktır. Dinamik bir ikili olacağınız kesin.

Sizden korkmayan, başkasının anlayamayacağı kadar çok sizi anlayan esrarlı ve vahşi şeylere sizin kadar ilgi duyan birini buldunuz demektir. Sizdeki çekicilik, yoğunluk aynen onda da vardır . İkiniz de hayat boyu yanınızda olacak bir eş ararsınız ve bu eşi birbirinizde bulabilirsiniz. 

Birbirinize hatalı olan suçlamalarda bulunmamaya çalışın.





Kaynak: Bu okuduğunuz içerik internet üzerinden derlenmiştir. Sitemizde yer alan içerikler özgün içerik değildir. Bu içerik sizin içeriğinizse iletişim seçeneklerinden bize ulaşıp atıfta bulunabilirsiniz. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Bilgi Arşivi

Hakkımızda

Bu Sayfa Üzerinde Aklınıza gelecebilecek tüm sorulara cevap arayacağız, sormak istediginiz birşey varsa iletişim kısmından yazabilirsiniz.

Takip Listemizden

İstatistikler


Sitemizde 33 kategoride toplam yazı bulunmaktadır!

Görüntülenme

back to top