Aslan-Terazi Burç Karşılaştırması

29 Aralık 2011 Perşembe

Aslan-Terazi Romantik bir ilişki sizi bekliyor. 

Aranızda karşı konulmaz bir çekim var.Çok fazla ortak yönünüz olduğunu söyleyebiliriz.Siz duygusal ve sanatçı ruhlusunuz, kaliteli ve güzel bir hayata düşkünsünüz, bu açıdan birbiriniz için gereken desteği veremeyebilirsiniz. İlişkinin uzun sürmesini istiyorsanız o Aslan kükremelerinizi mümkün olduğu kadar minimumda tutun. 

Terazi ilk başta güçlü isteklerinize boyun eğecektir, ama daha sonra bu konuda çok isteksiz olacaktır.Onlar kendilerine zorla bir şey yaptırılmasından hoşlanmadıkları için çok aceleci ve baskıcı olmamaya dikkat edin.

O sizin uçarı kişiliğiniz için mükemmel bir dengeyi yakalayabilir ve o siz çocuk gibi davransanız dahi neşesini koruyacaktır.

Terazinin belli bir amaca yönelik olmayan yaşayış tarzı siz Aslanları olumsuz yönde etkileyebilir.
Kaynak: Bu okuduğunuz içerik internet üzerinden derlenmiştir. Sitemizde yer alan içerikler özgün içerik değildir. Bu içerik sizin içeriğinizse iletişim seçeneklerinden bize ulaşıp atıfta bulunabilirsiniz. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Bilgi Arşivi

Hakkımızda

Bu Sayfa Üzerinde Aklınıza gelecebilecek tüm sorulara cevap arayacağız, sormak istediginiz birşey varsa iletişim kısmından yazabilirsiniz.

Takip Listemizden

İstatistikler


Sitemizde 33 kategoride toplam yazı bulunmaktadır!

Görüntülenme

back to top