Akrep-Başak Burç Karşılaştırması

27 Aralık 2011 Salı

Akrep-Başak İkinizin de kıvrak bir zekası var ve kendinizi işinize adarsınız. 

Başak' ın bağlılığı, sadakati kafanızı dinlemenizi sağlar, aynı zamanda pratiktirler ve siz bu yönlerini çok takdir edersiniz. İlişkide ilk adımın Başak' dan gelmesi gerekebilir ama ilişki bir kez başladı mı çok hızlı bir şekilde devam edebilir.Başak Akrep' in iyi geçindiği burçlar arasında yer alır. 

Onların en göze batan özellikleri akıllı olmaları ve doğruyu yanlıştan ayırabilmeleridir. Başak insanına karşı çok eleştirici olmamalısınız, o bu konuda sizden daha ustadır. 

Ortak çalışmanız başarı getirebilir, çünkü ikiniz de amaçlarınızı elde etmek için bütün tutkunuzla hareket edersiniz.Başak' ın duygusal açıdan aynı anda en az sizin kadar soğuk ve sıcak olabileceğini unutmayın.
Kaynak: Bu okuduğunuz içerik internet üzerinden derlenmiştir. Sitemizde yer alan içerikler özgün içerik değildir. Bu içerik sizin içeriğinizse iletişim seçeneklerinden bize ulaşıp atıfta bulunabilirsiniz. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Bilgi Arşivi

Hakkımızda

Bu Sayfa Üzerinde Aklınıza gelecebilecek tüm sorulara cevap arayacağız, sormak istediginiz birşey varsa iletişim kısmından yazabilirsiniz.

Takip Listemizden

İstatistikler


Sitemizde 33 kategoride toplam yazı bulunmaktadır!

Görüntülenme

back to top