Aslan-İkizler Burç Karşılaştırması

29 Aralık 2011 Perşembe

Aslan-İkizler Ortaya başkalarını özendirebilecek bir aşk çıkması mümkün.

Eğer onunla iyi anlaşmak istiyorsanız, çok fazla dramatik durumlar yaratmayın ve sabahtan akşama kadar size iltifat etmesini beklemeyin.İkinizin de birbirine denk bir espri anlayışı var ve hoş sohbetler yapabilirsiniz, bu da hayatı ikinizi içinde daha eğlenceli bir hale getirecektir. 

İkizlerin başka insanlara karşı olan merakını yanlış anlayabilirsiniz, ama o sizi bir kedi gibi yapabilir. İkizlerin cazibesi ve sizin karizmanız harika bir karışım meydana getirir, siz en iyiyi istersiniz, İkizler bunu elde etmek için meydan okuyabilir.

Siz, İkizlerin ihtiyaç duydukları olanı, onlara verecek derecede kendine güvenen tek burçsunuz.İlişkinin ilerleyen safhalarında gurur ve kıskançlık sorun yaratabilir.Dikkat...!!!
Kaynak: Bu okuduğunuz içerik internet üzerinden derlenmiştir. Sitemizde yer alan içerikler özgün içerik değildir. Bu içerik sizin içeriğinizse iletişim seçeneklerinden bize ulaşıp atıfta bulunabilirsiniz. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Bilgi Arşivi

Hakkımızda

Bu Sayfa Üzerinde Aklınıza gelecebilecek tüm sorulara cevap arayacağız, sormak istediginiz birşey varsa iletişim kısmından yazabilirsiniz.

Takip Listemizden

İstatistikler


Sitemizde 33 kategoride toplam yazı bulunmaktadır!

Görüntülenme

back to top