Aslan-Yay Burç Karşılaştırması

29 Aralık 2011 Perşembe

Aslan-Yay İkiniz de birbirinizi hem zihinsel hem de fiziksel açıdan ateşlersiniz, fakat kıskançlık ve öfkeden doğabilecek sorunlara dikkat etmelisiniz.

ikiniz de eğlenceye ve maceraya düşkünsünüz, bu yüzden yapacak bir sürü şey bulabilirsiniz. İkiniz de flört etmeyi çok seversiniz ve ikiniz de 1 numara olmaktan hoşlanırsınız.İlk başlarda Yay, geri dönüp daha da fazlasını isteyebileceğiniz kadar çeker sizi.

İkiniz de macerayı seversiniz, ama siz bir süre sonra durgun bir hayat istersiniz, o ise hiçbir zaman buna yanaşmaz.Her şeyi gerektiği gibi yapan, eğlence meraklısı ve dışa dönük bir çift oluşturabilirlerse, Aslan ve Yay için her şey yolunda gidebilir, ama bütün planlarınıza uyması için Yay'a baskı yapmanız doğru olmaz.

Onun iç özgürlüğe sahip olduğunu hissetmeye ihtiyacı vardır.
Kaynak: Bu okuduğunuz içerik internet üzerinden derlenmiştir. Sitemizde yer alan içerikler özgün içerik değildir. Bu içerik sizin içeriğinizse iletişim seçeneklerinden bize ulaşıp atıfta bulunabilirsiniz. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Bilgi Arşivi

Hakkımızda

Bu Sayfa Üzerinde Aklınıza gelecebilecek tüm sorulara cevap arayacağız, sormak istediginiz birşey varsa iletişim kısmından yazabilirsiniz.

Takip Listemizden

İstatistikler


Sitemizde 33 kategoride toplam yazı bulunmaktadır!

Görüntülenme

back to top