Balık-Başak Burç Karşılaştırması

29 Aralık 2011 Perşembe

Balık-Başak Başak ile yaşayacağınız ilişkide cinsel yönden aranızda kopukluk olma ihtimali olsa da, duygusal yönden ayaklarınız yerden kesilebilir. 

Sırf burcunuzdan öğrenecek çok şeyiniz vardır , örneğin organizasyon, gerçekçilik ve pratiklik bunlardan sadece bir kaçıdır. Başak da aynı sizin gibi kendini çok güvensiz hisseder ve eleştirilmekten nefret eder. Zıt olsanız da bu o kadar kötü değildir, aksine sizin için iyi de olabilir. 

Başak her şeyi en ince ayrıntısına kadar incelemeye başlayana ya da sizin odaklanmada yaşadığınız zorluk onu çıldırtana kadar birbirinizi çekersiniz. Siz onun düzen ve pratikliğinizden , o da sizin akılcılığınız, duygusallığınız ve ileriyi görme yeteneğinizden faydalanabilir. 

İhtiyaç duyduğunuz dengeyi birbirinize sağlarsanız kendinizi cennette hissedebilirsiniz.
Kaynak: Bu okuduğunuz içerik internet üzerinden derlenmiştir. Sitemizde yer alan içerikler özgün içerik değildir. Bu içerik sizin içeriğinizse iletişim seçeneklerinden bize ulaşıp atıfta bulunabilirsiniz. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Bilgi Arşivi

Hakkımızda

Bu Sayfa Üzerinde Aklınıza gelecebilecek tüm sorulara cevap arayacağız, sormak istediginiz birşey varsa iletişim kısmından yazabilirsiniz.

Takip Listemizden

İstatistikler


Sitemizde 33 kategoride toplam yazı bulunmaktadır!

Görüntülenme

back to top