Aslan-Oğlak Burç Karşılaştırması

29 Aralık 2011 Perşembe

Aslan-Oğlak Yürümesi mümkün bir ilişki, ikinizde yüksekleri seviyorsunuz.

Siz Oğlak' ın takdir edeceği türden bir özgüvene sahipsiniz, onun pratik bilgisi de size çok şey katabilir. Siz anı yaşamayı ve para harcamayı seviyorsunuz o ise gelecekte yaşar ve o kadar çok para harcama taraftarı değildir. Biraz tutucu olan Oğlak ile kıyaslanınca siz çok göz kamaştırıcısınız. 

Siz çok fazla ilgi istersiniz, ama o bunu vermeye ne kadar razıdır? Sabırlı olduğu kadar hırslı da olan Oğlak sizden ona sözler vermenizi ve bunları gerçekleştirmenizi bekleyecektir.Onlar her şeyi geleneklere uygun yapmayı tercih ederler.

Bu burç tarafından övülmek için çok fazla çaba harcamanız gerekir ve böyle yaparken de çok bencil olmanız sizin için hiç iyi olmaz.
Kaynak: Bu okuduğunuz içerik internet üzerinden derlenmiştir. Sitemizde yer alan içerikler özgün içerik değildir. Bu içerik sizin içeriğinizse iletişim seçeneklerinden bize ulaşıp atıfta bulunabilirsiniz. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Bilgi Arşivi

Hakkımızda

Bu Sayfa Üzerinde Aklınıza gelecebilecek tüm sorulara cevap arayacağız, sormak istediginiz birşey varsa iletişim kısmından yazabilirsiniz.

Takip Listemizden

İstatistikler


Sitemizde 33 kategoride toplam yazı bulunmaktadır!

Görüntülenme

back to top