Akrep-Boğa Burç Karşılaştırması

27 Aralık 2011 Salı

Akrep-Boğa Zıt kutuplar birbirini çekermiş. Boğa'yı tanıdığınızda bu sözün doğruluğunu bir kere daha anlarsınız. Diğer yarınızı bulmuş gibi hissedebilirsiniz. 

Boğa'nın içinden gelen soğukkanlılığı sizi sakinleştirir. O ise sizin mistikliğinizden etkilenir. Boğa aşk ve yaratıcığın gezegeni olan Venüs tarafından yönlendirilir. Sizin gezegeniniz ise tutkulu, mistik Plüton' dur. Böyle bir karşılaşmayla hayatınız duygularla ve sürprizlerle dolabilir.

Siz gizemden, entrikadan , hatta belki de hayatın karanlık yönlerinden etkilenirken Boğa güvenli ve karışık olmayan bir hayat ister. İkiniz de para kazanma hırsı olan tiplersiniz.Onun sadık kişiliği Akrep ' in güvensiz kişiliğini sakinleştirebilir.Boğalar için önemli olan hayatlarının aşkını bulmaktır.bu burcun insanı için aile, iş ve cinsellik hayatın önemli bir parçasıdır.

Ama bu şıpsevdi olduklarını göstermez,aksine zor aşık olurlar.
Kaynak: Bu okuduğunuz içerik internet üzerinden derlenmiştir. Sitemizde yer alan içerikler özgün içerik değildir. Bu içerik sizin içeriğinizse iletişim seçeneklerinden bize ulaşıp atıfta bulunabilirsiniz. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Bilgi Arşivi

Hakkımızda

Bu Sayfa Üzerinde Aklınıza gelecebilecek tüm sorulara cevap arayacağız, sormak istediginiz birşey varsa iletişim kısmından yazabilirsiniz.

Takip Listemizden

İstatistikler


Sitemizde 33 kategoride toplam yazı bulunmaktadır!

Görüntülenme

back to top