Akrep-Oğlak Burç Karşılaştırması

27 Aralık 2011 Salı

Akrep-Oğlak Bu yüksek enerjili, güçlü bir ilişkidir.

İkiniz de kendi yolunuzu izlemeyi ve başkalarına ne yapmalarını gerektiğini söylemeyi seviyorsunuz. Eğer başarı ikinizden birinin hayatında en önemli şeyse bu amacınıza kesinlikle ulaşırsınız.eğer Oğlak' ın başını işten kaldırmasını sağlayabilecek biri varsa o da sizsiniz. 

Oğlak sizin duygusallığınızı çok erotik bulur. Onunla kendinizi güvende ve rahat hissedersiniz. Ondan cinsel konularda sizin kadar tutkulu olmasını beklemeyin. O iş konusunda tutkulara sahip olabilir, bu Akrep ' e göre bir çeşit ruhi tatmindir. Siz ise ona başka tutkuların varlığını gösterebilirsiniz. 

Aranızın iyi olduğu burçlar arasında yer alır. Onlar sevgi dolu bir kalp taşırlar ama duygularını bir süre kontrol altında tutmaya çalışırlar.
Kaynak: Bu okuduğunuz içerik internet üzerinden derlenmiştir. Sitemizde yer alan içerikler özgün içerik değildir. Bu içerik sizin içeriğinizse iletişim seçeneklerinden bize ulaşıp atıfta bulunabilirsiniz. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Bilgi Arşivi

Hakkımızda

Bu Sayfa Üzerinde Aklınıza gelecebilecek tüm sorulara cevap arayacağız, sormak istediginiz birşey varsa iletişim kısmından yazabilirsiniz.

Takip Listemizden

İstatistikler


Sitemizde 33 kategoride toplam yazı bulunmaktadır!

Görüntülenme

back to top