Balık-Aslan Burç Karşılaştırması

29 Aralık 2011 Perşembe

Balık-Aslan Eğer Aslan'ı övgülere boğarsanız ve sizi yönetmesine çok fazla izin vermezseniz bu oldukça hoş bir birliktelik olabilir. 

Aslan' ın kendisini dışlanmış hissetmesine ya da sahne ortasında çok uzakta kalmasına izin vermeyin . Onların ilgiye çok fazla ihtiyaç duyduklarını unutmayın, zaten bu ilgiyi sizden daha iyi verebilecek biri yoktur. Sizin garip istekleriniz ve nezaketiniz Aslan' ın sıcaklığını ve cömertliğini ortaya çıkarmasını sağlar. Bu sizin hoşunuza gidecektir. 

Böyle neşeli, güven verici ve karizmatik bir partnere olan yakınlığınız sizin kendi kişiliğinizi keşfedip, onu geliştirmenizi sağlar.İlişkiniz yürümese bile, artık her şeyi geride bırakıp yolunuza devam ettiğinizde kendinizi daha iyi hissedersiniz, gerçekten daha da iyisinizdir.
Kaynak: Bu okuduğunuz içerik internet üzerinden derlenmiştir. Sitemizde yer alan içerikler özgün içerik değildir. Bu içerik sizin içeriğinizse iletişim seçeneklerinden bize ulaşıp atıfta bulunabilirsiniz. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Bilgi Arşivi

Hakkımızda

Bu Sayfa Üzerinde Aklınıza gelecebilecek tüm sorulara cevap arayacağız, sormak istediginiz birşey varsa iletişim kısmından yazabilirsiniz.

Takip Listemizden

İstatistikler


Sitemizde 33 kategoride toplam yazı bulunmaktadır!

Görüntülenme

back to top