C# ‘da Yeni Proje Açmak ve Porojeyi Kaydetmek

11 Aralık 2011 Pazar


Bu yazımda sizlere Visual C# da yeni bir proje nasıl açılır açtığımız projeyi nasıl kaydederiz bunları resimli bir şekilde anlatacağım.

Programımızı açtığımızda ekrana gelen pencerede gördüğümüz gibi  Open ve Create bölümlerimiz ulunmaktadır. Open bölümü önceden kaydettiğimiz projelerimizi açamak için kullanırız.

Create Bölümünden kendimize ait yeni bir poroje açarız. Create bölümüne tıkladığımızda açılan pencereden projemize bir isim verip ok butonuna basarak yeni bir proje oluşturmuş oluyoruz.

Açtığımız yeni projemizi şimdilik hiç bir nesne eklemeden kayıt etmeyi göstereceğim daha sonra ilerleyen yazılarımda açtığım projelerde değişik değişik örneklerde bulup sizlerin hizmetine sunacağım.

Açtığımız projemizi kaydetmek için File menüsünden Save All sekmesine tıklayacağız.

Bu sekmeye tıkladıktan sonra ekrana gelen pencereden projemizin ismini değiştirebiliriz ve bu kaydedeceğimiz projemizi nereye kaydedeceğimizi seçebiliriz. Ve bu değişiklikleri yaptıktan sonra Save butonuna basarak kayıt işlemini tamamlamış oluruz.

Kaynak: Bu okuduğunuz içerik internet üzerinden derlenmiştir. Sitemizde yer alan içerikler özgün içerik değildir. Bu içerik sizin içeriğinizse iletişim seçeneklerinden bize ulaşıp atıfta bulunabilirsiniz. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Bilgi Arşivi

Hakkımızda

Bu Sayfa Üzerinde Aklınıza gelecebilecek tüm sorulara cevap arayacağız, sormak istediginiz birşey varsa iletişim kısmından yazabilirsiniz.

Takip Listemizden

İstatistikler


Sitemizde 33 kategoride toplam yazı bulunmaktadır!

Görüntülenme

back to top