Kahve üretim birliklerinin sarf ettiği bu gayretin ceremesi ise kahve kalitesinde sağladıkları güven ve marka değeri.
Kahve yetiştirmek için mükemmel doğal ortam sağlayan aşırı engebeli arazi yapısı aynı zamanda mahsûlün işleme ve nakliye zorluklarını oluşturmaktadır. Günümüzde bile kahve mahsûlü katır ya da arazi araçları ile taşınmaktadır. Bu zorlukların karşılığı ise kaliteli, iyi dengelenmiş asiditeye sahip, yumuşak kahvelerdir.
Kahve yetiştirmek için mükemmel doğal ortam sağlayan aşırı engebeli arazi yapısı aynı zamanda mahsûlün işleme ve nakliye zorluklarını oluşturmaktadır. Günümüzde bile kahve mahsûlü katır ya da arazi araçları ile taşınmaktadır. Bu zorlukların karşılığı ise kaliteli, iyi dengelenmiş asiditeye sahip, yumuşak kahvelerdir.
Kolombiaya kahvelerinin en kaliteli derecesi olan "Colombian Supremo" narin, aromatik ve tatlı olarak bilinir. "Excelso Grade" derecesinden ise, daha yumuşak tat ve biraz daha yüksek asidite beklenmektedir.
Kaynak: Bu okuduğunuz içerik internet üzerinden derlenmiştir. Sitemizde yer alan içerikler özgün içerik değildir. Bu içerik sizin içeriğinizse iletişim seçeneklerinden bize ulaşıp atıfta bulunabilirsiniz.
0 yorum:
Yorum Gönder