Kova-Yengeç Burç Karşılaştırması

3 Ocak 2012 Salı

Kova-Yengeç 

Yengeç ile duygusal açıdan pek uyumlu bir çift oluşturmasanız da cinsel açıdan durum bunun tam tersidir. Size çok değişik duygular yaşatabilir. 

Siz daha çok bir ' düşünürsünüz', o ise bir ' hisseden'. Siz özgürlüğünüze düşkünsünüz,Yengeç ise rahat yuvasını ister. Sizin ne yapacağınız önceden tahmin edilemez, Yengeç ise duygusal gelgitler çalkantılar yaşar. Bu ilişkide birbirinizle ilgili anlamanız gereken çok şey vardır, yani anlayış çok önemlidir. 

Yengeçler sizi stres altına sokan detaylı ilişkilere düşkün tiplerdir. Eğer siz ona biraz şefkat gösterebilirseniz, o ise sizin ilgilendiğiniz konulara ilgi gösterebilirse, işte o zaman ilişkiniz yürüyecek demektir.
Kaynak: Bu okuduğunuz içerik internet üzerinden derlenmiştir. Sitemizde yer alan içerikler özgün içerik değildir. Bu içerik sizin içeriğinizse iletişim seçeneklerinden bize ulaşıp atıfta bulunabilirsiniz. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Bilgi Arşivi

Hakkımızda

Bu Sayfa Üzerinde Aklınıza gelecebilecek tüm sorulara cevap arayacağız, sormak istediginiz birşey varsa iletişim kısmından yazabilirsiniz.

Takip Listemizden

İstatistikler


Sitemizde 33 kategoride toplam yazı bulunmaktadır!

Görüntülenme

back to top