YENGEÇ-OĞLAK Burç Karşılaştırması

4 Ocak 2012 Çarşamba

YENGEÇ-OĞLAK

Oğlak sizin için harika bir partnerdir. Zıt burcunuzla ortak bir çok yanınız var, hem ekenomik amaçlarınızda yükselme ihtirasına sahip olmanız, hem de gelenekleree saygı duymanız sizin en temelde yatan ortak noktalarınız. 

Oğlak’ ın sizden çok daha sert oabileceğini unutmayın. Ikiniz de aile konusunda doğuştan bir yeteneğe sahipsiniz. Başkalarına özen göstermeyi hayatınızın ve yapılması gereken işlerin bir parçası olarak görüyorsunuz.Finansal ve evle ilgili konularda tam bir güvence sağlamak ikiniz içinde çok önemlidir. 

Oğlaktaki yararcılık mantığı sizde eksik olan şeydir. Ileride çocuğunuz olursa , daha hayatının ilk gününden itibaren hayata karşı hazır olmayı öğrenecektir.


          
Kaynak: Bu okuduğunuz içerik internet üzerinden derlenmiştir. Sitemizde yer alan içerikler özgün içerik değildir. Bu içerik sizin içeriğinizse iletişim seçeneklerinden bize ulaşıp atıfta bulunabilirsiniz. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Bilgi Arşivi

Hakkımızda

Bu Sayfa Üzerinde Aklınıza gelecebilecek tüm sorulara cevap arayacağız, sormak istediginiz birşey varsa iletişim kısmından yazabilirsiniz.

Takip Listemizden

İstatistikler


Sitemizde 33 kategoride toplam yazı bulunmaktadır!

Görüntülenme

back to top