YENGEÇ-YAY Burç karşılaştırması

4 Ocak 2012 Çarşamba

YENGEÇ-YAY

Olumlu ve özgür olan Yay burcu insanından öğrenebileceğiniz çok şey vardır. Onunla sürekli bir ilişki kurmayı düşünüyorsanız, duygusal dalgalanmalarınızı kontrol altına almayı öğrenmeniz gerekiyor. Risk alabilirseniz bu ilişki yürüyebilir demektir.

O sizi melankolik ruh halinizden çıkarıp, maceralara götürür. Siz de ona istediği güveni sağlarsınız. Siz evde vakit geçirmeyi seversiniz o ise gezmeye bayılır. İdealistlerdir , başka kültürleri ve inançları keşfetmekten hoşlanırlar. Yay burcu insanının boş zamanları olabildiğince dolu geçer. Insan ilişkilerinde son derece başarılıdırlar. Hızlı hareket ederler. Cesurdurlar, etraflarına enerji ve heyecan saçarlar. 

Ufak detaylarla uğraşmaktan hoşlanmazlar.

          
Kaynak: Bu okuduğunuz içerik internet üzerinden derlenmiştir. Sitemizde yer alan içerikler özgün içerik değildir. Bu içerik sizin içeriğinizse iletişim seçeneklerinden bize ulaşıp atıfta bulunabilirsiniz. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Bilgi Arşivi

Hakkımızda

Bu Sayfa Üzerinde Aklınıza gelecebilecek tüm sorulara cevap arayacağız, sormak istediginiz birşey varsa iletişim kısmından yazabilirsiniz.

Takip Listemizden

İstatistikler


Sitemizde 33 kategoride toplam yazı bulunmaktadır!

Görüntülenme

back to top